Suluova Hacı Bayram Özel Eğitim Meslek Okulu

Vizyon: Özel eğitime muhtaç bireylere ihtiyaçları doğrultusunda, eğitim öğretim olanakları sağlayarak, onların bireysel ihtiyaçlarına hitap ederek, çevreyle işbirliğini sürekli geliştirebilen, onlara toplumda kendi kendilerine yeten iyi bir birey olma davranışlarını kazandırmaktır.

Misyon: Özel eğitime muhtaç bireylerin toplum içinde kendi kendilerine yetebilmelerine imkan sağlayacak davranışları kazanabilecekleri uygun eğitim öğretim ortamları oluşturarak, bireysel ihtiyaçlarını karşılayabilen iyi bir yurttaş olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 09:00 / 14.20
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: OKULUMUZ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ANTALYA KEMER´DE DÜZENLENEN ÖZEL SPORCULAR MASA TENİSİ TURNUVASINA KATILMIŞ VE 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA DA ANTALYA MERKEZ ÖZEL SPORCULAR KULUBÜ ATLETİZM BRANŞINDA MÜSABAKALARA KATILMIŞTIR.2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA ANTALYA MERKEZ DE YAPILAN ÖZEL SPORCULAR ATLETİZM,MASA TENİSİ VE CİRİT MÜSABAKALARINA KATILIM SAĞLANMIŞTIR.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 358 4170700

WEB - https://hacibayram.meb.k12.tr

Adres - Hacıbayram Mahallesi Ş.Serhat Yurtbaşı Caddesi No 69 Suluova Amasya

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - 2013 YILI NÜFUS SAYIMI SONUÇLARINA GÖRE İLÇE MERKEZ NÜFUSU 37.300 OLAN SULUOVA İLÇESİ,ORTA KARADENİZ´DE AMASYA İLİNİN KUZEY-KUZEY BATISINDA YER ALMAKTADIR.KARADENİZ İKLİMİ İLE KARASAL İKLİM ARASINDA BİR GEÇİŞ DURUMU GÖSTERMEKTEDİR.İLÇEMİZ KARADENİZ-İÇ ANADOLU VE DOĞU ANADOLU BÖLGELERİNİN KESİŞTİĞİ BİR NOKTADADIR. Hacıbayram Mahallesi Şehit Üsteğmen Serhat Yurtbaşı Caddesi No:69 Suluova/AMASYA

Adres - Hacıbayram Mahallesi Ş.Serhat Yurtbaşı Caddesi No 69 Suluova Amasya

Ulaşım MERZİFON HAVAALANINA 15 DAKİKA,SAMSUN ÇARŞAMBA HAVAALANINA 2 SAAT UZAKLIKTADIR.AYRICA MARMARA BÖLGESİNDEN KARADENİZ BÖLGESİNE,İÇ ANADOLU´DAN DOĞU ANADOLU´YA GİDEN OTOBÜSLER İLÇEMİZDEN GEÇMEKTEDİR. İL MERKEZİNE VE YAKIN İLÇELERE ULAŞIM PROBLEMİ BULUNMAMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 1,8 km mesafededir. İl merkezine uzaklığı 26 km dir.