T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AMASYA / SULUOVA - Suluova Hacı Bayram Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi (Okulu)

Suluova Hacı Bayram Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi (Okulu)

.
Hacıbayram Mahallesi Ş.Serhat Yurtbaşı Caddesi No69 Suluova Amasya
Vizyon
Özel eğitime muhtaç bireylere ihtiyaçları doğrultusunda, eğitim öğretim olanakları sağlayarak, onların bireysel ihtiyaçlarına hitap ederek, çevreyle işbirliğini sürekli geliştirebilen, onlara toplumda kendi kendilerine yeten iyi bir birey olma davranışlarını kazandırmaktır.
Misyon
Özel eğitime muhtaç bireylerin toplum içinde kendi kendilerine yetebilmelerine imkan sağlayacak davranışları kazanabilecekleri uygun eğitim öğretim ortamları oluşturarak, bireysel ihtiyaçlarını karşılayabilen iyi bir yurttaş olmalarını sağlamaktır.
Derslik :4<
Öğretim Şekli :NORMAL
08.40 / 14.10
KALORİFER
ADSL (1 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
MERZİFON HAVAALANINA 15 DAKİKA,SAMSUN ÇARŞAMBA HAVAALANINA 2 SAAT UZAKLIKTADIR.AYRICA MARMARA BÖLGESİNDEN KARADENİZ BÖLGESİNE,İÇ ANADOLU´DAN DOĞU ANADOLU´YA GİDEN OTOBÜSLER İLÇEMİZDEN GEÇMEKTEDİR. İL MERKEZİNE VE YAKIN İLÇELERE ULAŞIM PROBLEMİ BULUNMAMAKTADIR.
Yerleşim Yeri
2013 YILI NÜFUS SAYIMI SONUÇLARINA GÖRE İLÇE MERKEZ NÜFUSU 37.300 OLAN SULUOVA İLÇESİ,ORTA KARADENİZ´DE AMASYA İLİNİN KUZEY-KUZEY BATISINDA YER ALMAKTADIR.KARADENİZ İKLİMİ İLE KARASAL İKLİM ARASINDA BİR GEÇİŞ DURUMU GÖSTERMEKTEDİR.İLÇEMİZ KARADENİZ-İÇ ANADOLU VE DOĞU ANADOLU BÖLGELERİNİN KESİŞTİĞİ BİR NOKTADADIR. Hacıbayram Mahallesi Şehit Üsteğmen Serhat Yurtbaşı Caddesi No:69 Suluova/AMASYA
İlçe merkezine 1,8 km mesafededir. İl merkezine uzaklığı 26 km dir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu